Over MGC Derma

Over MGC Derma BENELUX

MG Care Distribution BV is de exclusieve distributeur voor MGC Derma huidverzorgingsproducten in de Benelux.

MG Care Distribution is een gespecialiseerd distributiebedrijf met service in logistiek, sales, marketing en promotie en met een gedegen knowhow van de huidverzorgings industrie. MG Care Distribution heeft specifiek gekozen voor één merk, MGC Derma, waardoor het mogelijk is onze volledige expertise en aandacht te richten op dit merk met een full-focus op de merk positie in de beauty industrie.

Voor onze partners en klanten zijn we een no-nonsense en servicegericht georiënteerd bedrijf en bieden onze kernvaardigheden aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Ons doel is langdurige relaties aan te gaan met onze klanten door hen te voorzien van de best denkbare distributie service.

Onze missie is om jou een gerespecteerd, gekwalificeerd en award winning product te leveren in combinatie met onze professionele service. Naast het leveren en ondersteunen van de producten zal ons gespecialiseerd marketing team PR aandacht en publiciteit genereren voor een optimale “brand awareness” in jouw assortiment.

OVER MGC DERMA

MGC Derma is een luxueus, high-end skincare merk dat bekend staat om het gebruik van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten in hun producten. Het merk komt van origine uit Australië en is ontwikkeld door MGC pharmaceuticals in samenwerking met Dr. Burstein Cosmetics. De producten worden geproduceerd in Europa.

MGC Derma bestaat sinds 2017 en heeft al drie prestigieuze beauty awards in de wacht gesleept: de Notebook Beauty Awards van 2018, de Beauty Shortlist Awards van 2019 en de UK Attracta Beauty Awards 2019.

MGC Derma heeft haar unieke en gepatenteerde ingrediënt toegevoegd aan het gehele assortiment. Dit ingrediënt is momenteel een hot item bij beauty experts.

De producten van MGC Derma ondersteunen het natuurlijk lichaamseigen vermogen tot herstel- en verjonging van de huid.

Influencers (Serena Verbon e.a.) zijn razend enthousiast en de lancering in 2018 in de UK heeft geweldige reviews en veel publiciteit opgeleverd. Naast het exclusieve en hogelijk gerespecteerde Harvey Nicols warenhuis in London, heeft ook Cult Beauty en The Hut Group MGC Derma in hun assortiment opgenomen.

“Our commitment to using the most pure and effective cosmetic ingredients available is enhanced by the inclusion of our proprietary extract, boosting the properties of these ingredients.”

Wil jij ook weten waarom de pers en de beauty experts zo enthousiast zijn over de MGC Derma producten neem dan contact met ons op.