WORD PARTNER VAN MGC DERMA

MG Care Distribution BV is de exclusieve distributeur van MGC Derma producten in de Benelux. Heb je interesse om de producten van MGC Derma toe te voegen aan jouw assortiment, stuur dan een email naar partner@mgcderma.nl of vul het contactformulier in.

MGC Derma is in 2018 in de UK gelanceerd en heeft al drie prestigieuze beauty awards in de wacht gesleept: de Notebook Beauty Awards van 2018, de Beauty Shortlist Awards van 2019 en de UK Attracta Beauty Awards 2019.

Ook heeft de bekende en professionele beauty influencer Serena Verbon in Juli 2019 haar review geplaatst op haar blog Beautylab.nl. Lees alles over deze review op Beautylab.

Heb jij een online web-winkel: wanneer je een beauty- parfumerie-, cosmetica-, of andere vorm van webshop hebt welke gespecialiseerd is in huidverzorgingsproducten dan willen wij graag in contact komen met jou. Ons online-marketing en salesteam is er klaar voor om samen te werken met jouw team om je te voorzien van de best mogelijke marketing-items voor jouw website met geschikte voorwaarden voor iedere webshop. Ben je benieuwd geworden naar dit exclusieve merk waar beauty experts veel over schrijven, neem dan contact met ons op.

Beauty- shops en ketens en gespecialiseerde warenhuizen: Wij leveren de meest vooruitstrevende service voor detailhandelaren, warenhuizen en winkels. Van installatie van de producten, schappresentatie, een ‘Learning Management System’ tot promotie met de beste POS materialen welke volledig in overeenstemming zullen zijn met de hoge eisen van jouw klanten. Jaarlijks lanceren we nieuwe producten en onze bestaande producten verbeteren we met de beste ingrediënten welke de markt van vandaag te bieden heeft. Merkherkenning voor jouw klanten wordt verkregen door het creëren van wereldwijde promoties gericht op de merknaam en gebruikerservaringen.

Gespecialiseerde shops en winkels: Wanneer je een apotheker, drogist, gezondheidswinkel of gezondheids- en huidverzorgings- instituut bent, dan begrijpen wij de noodzaak van de aanwezigheid van de best beschikbare informatie betreffende de producten die je aan jouw klanten adviseert en verkoopt. Naast de anti-aging en everyday productlijn, heeft MGC Derma tevens een Derma Plus huidherstellende productenlijn. Samen met jou stellen we de beste selectie samen waar jij behoefte aan hebt in jouw winkel door middel van een quick-scan. En als er behoefte is aan informatie voor de klant door middel van een productfolder in jouw winkel, dan maken we die voor je.

Je kunt ons bereiken op: partner@mgcderma.nl

HOUD VAN JE HUID MET CBD

Elk MGC Derma-product levert de hoogste kwaliteit gepatenteerde CBD-formule voor

huidverzorging onvergelijkbaar